IMG_6982

Cu o experienta de peste 20 de ani, Atelierul de Croitorie „Croitoreasa.ro” va sta la dispozitie pentru a-ti remodela rochia de mireasa/costumul mire. Toata manopera se intampla in cel mai nou atelier deschis din judetul Botosani.

De cate ori nu vi s-a intamplat sa plecati dintr-un magazin dezamagit ca haina care v-a picat cu tronc nu va vine turnata, asa cum v-ati dori? Sau ca, odata ajunsi acasa, aveti surpriza sa descoperiti ca vanzatorul acela dragut care a insistat sa cumparati perechea de pantaloni evazati care ar putea sa va serveasca si pe post de mop atunci cand mergeti.

Specialistii de la „Croitoreasa.ro” sunt de acum la dispozitia ta si te ajuta sa-ti retusezi haine noi, dar sa ti le remodelezi si pe cele uitate intr-un colt de sifonier din cauza unor defecte.
Ai un eveniment important si nu-ti gasesti rochia pe placul tau? Nu este nicio poblema! Atelierul „Croitoreasa.ro” s-a deschis oficial pe data de 1 martie, pe strada Mihai Kogalniceanu, nr 32, acolo unde va astepta cu drag.
Croitoreasa.ro! Haina il face pe om!

M. Kogalniceanu nr. 32 Botosani
Telefon: 0752 657 220
www.Croitoreasa.ro
e-Mail: croitoreasa.ro@gmail.com

IMG_7021

IMG_7005

Telefon: 0748 998 313
E-mail: comyonline@gmail.com